Home Povesti de castigatori Un insomniac din New York a castigat un premiu la loterie de...

Un insomniac din New York a castigat un premiu la loterie de 7.5 miloane de dolari

729 views

Un barbat din Staten Island, New York, a castigat milioane de dolari datorita unei crize de insomnie.

Salvatore Gandolfo, in varsta de 55 de ani, din Arden Heights, nu a putut dormi de 1 aprilie si s-a dus sa cumpere un bilet rezuibil care i-a adus 7.5 milioane de dolari, a declarat el marti.

“In acea noapte ma gandeam la cineva din trecutul meu, cineva care nu mai este aici”, a spus Gandolfo, un fost angajat la NYC Department of Finance (Departamentul de Finante din NY).

“Era in jur de ora 3 sau 4 dimineata. Nu puteam dormi. M-am trezit si am luat micul dejun. M-am imbracat, m-am urcat in masina si am pornit”, a afirmat Gandolfo.

Pensionarul agitat a sarit din masina si a platit 25$ pentru un bilet “Silver Spectacular” la magazinul “Richmond Deli & Grocery” din Mariners Harbor.

“L-am scanat si mi-a zis «bilet mare castigator». Am crezut ca nu e ceva in regula cu biletul …”, a spus el.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Apoi a adaugat: “Am fost socat cand am realizat ca am castigat.”

Pentru a sarbatori, i-a dat unui copil la magazin o bancnota de 20$ si unui al doilea strain un bilet castigator a 40$.

Banii te pot ajuta sa dormi mai bine, dar Gandolfo mai are uneori probleme cu somnul, a afirmat el.

S-a trezit la ora 2 dimineata marti pentru ca se gandea la familia sa.

A ales sa ia acasa o plata forfetara de 4,672,800$. Planuieste sa cheltuiasca castigurile pe calatorii, cumpararea unei Honda noi si sprijinirea financiara a familiei sale.

“Sunt un om simplu … ceea ce mi-am dorit mereu a fost fericire. Nu poti pune pret pe fericire, dar sunt fericit sa imi ajut familia”, a spus el.

Printre castigatorii anuntati marti sunt Michael Palmer, de 29 de ani, din Brooklyn, care a castigat 1 milion de dolari si un grup de 36 de colegi din Bloomberg LP, Manhattan, care au castigat de asemenea 1 milion de dolari.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!