Home Povesti de castigatori Un infirmier din New York a castigat un jackpot la loterie de...

Un infirmier din New York a castigat un jackpot la loterie de 20 de milioane de dolari

783 views

Visele placute sunt facute din asta – un bilet de loterie de 20 de milioane de dolari.

Cameron Finney, din Long Island, New York, angajat al unui spital, a fost atat de uimit ca a castigat jackpotul la Mega Millions incat a dormit cu biletul sub perna timp de doua zile.

Apoi si-a dat seama ca exista un loc mai potrivit pentru el.

“Am mers la banca pentru a-l pune intr-un seif – dupa ce am dormit cu el doua zile”, a spus Finney, in varsta de 48 de ani, dupa ce si-a revendicat premiul joi.

Viata barbatului casatorit din Southampton s-a schimbat pentru totdeauna dupa ce a luat cina cu sotia sa la “Popeye” in data de 25 martie.

Pe drumul spre casa, Finney a cumparat bilete in valoare de 4$ de la benzinaria Gascon din Coram.

In dimineata urmatoare, in timp ce isi verifica biletele la un magazin din apropierea locuintei sale, un angajat i-a spus ca a castigat 1 milion de dolari.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

“Am continuat sa-mi spun «O, Doamne. Am castigat un milion de dolari»”, isi aminteste Finney, care joaca rar la loterie. “Pot trai cu un milion de dolari.”

Si-a sunat imediat sotia, Donna, un specialist executiv la Cablevision. Dar ea nu l-a crezut.

“Sotia imi spunea in continuare «Termina cu joaca. Termina cu joaca. Nu am castigat»”, a spus Finney.

Dupa ce a incheiat conversatia cu sotia, Finney a primit vesti si mai bune.

Vanzatorul a mai verificat o data si a spus “O, Doamne. Ai castigat 20 de milioane de dolari.”

Finney a ramas uimit. Si-a sunat sotia din nou, dar aceasta a crezut iar ca glumeste.

Atunci Finney a dat telefonul unui client care a confirmat ca ea si sotul ei erau milionari.

“Nu am crezut omul”, a spus Donna Finney. “I-am spus ceva de genul «Nu te cunosc. Din cate stiu sotul meu te putea plati».”

Dar joi nu a mai fost loc de suspiciuni, cand lui Finney, Donnei si fiicei lor de 23 de ani, Christina, li s-a prezentat un cec urias de 20 de milioane de dolari la sediul loteriei din Plainview.

Finney a ales sa ia suma forfetara de 7.4 milioane de dolari dupa taxe.

Finney planuieste sa achizitioneze o casa in East Quogue ca si cadou pentru sotia sa si un Dodge Ram nou pentru a-l inlocui pe cel vechi, distrus anul trecut.

De asemenea, are in atentie un automobil mai luxos.

“Mereu mi-am dorit un Bentley, deci acum o sa-mi cumpar unul, dupa ce ii cumpar sotiei o casa”, a spus Finney.

Planuieste sa renunte la slujba de la Spitalul Southampton si inca se mai gandeste cum sa faca fata popularitatii sale recente.

“Telefonul imi suna in continuu”, a spus Finney. “Inainte sa castig nimeni nu ma suna.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!