Home Povesti de castigatori Patroana unui magazin din Virginia si-a vandut ei insasi un bilet de...

Patroana unui magazin din Virginia si-a vandut ei insasi un bilet de loterie valorand 3 milioane de dolari

880 views

Cand Glinda Salgado a auzit ca cel care a castigat 1 milion de dolari la loteria Mega Millions a cumparat biletul de la magazinul familiei sale din Herndon a fost foarte emotionata.

Nu si-a putut imagina ca era vorba chiar de biletul ei.

Extragerea, tinuta pe 14 martie, a revelat ca un bilet castigator a fost vandut la magazinul ei, Elden Market & Deli, dar aproape doua saptamani au trecut fara ca premiul sa fie revendicat de castigator.

Atunci, Salgado si-a dat seama ca nu si-a verificat propriul bilet – si a descoperit ca era chiar ea castigatoarea.

“Nu am crezut ca eram eu, deci nu mi-am verificat biletul”, a spus ea.

Biletul lui Salgado a nimerit primele cinci numere la extragerea Mega Millions din 14 martie, dar pentru ca a cheltuit un dolar extra pentru Megaplier, a castigat, de fapt, in total 3 milioane de dolari.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Numerele castigatoare au fost 7, 20, 40, 54 si 69, cu numarul Mega Ball 12. Singurul numar pe care nu l-a nimerit a fost numarul Mega Ball.

Luni, la magazin, reprezentantii loteriei i-au inmanat lui Salgado cecul cu castigul ei. Ea este de loc din Chantilly. A afirmat ca a ales patru dintre numere in functie de importanta pentru ea si alte doua la intamplare. Daca ar fi nimerit numarul final ar fi castigat un jackpot Mega Millions estimat la 353 de milioane de dolari.

Sansele de a nimeri primele cinci numere la Mega Millions sunt de 1 la 18,492,204.

Salgado spune ca nu are planuri imediate pentru castig.

Unii oameni ar spune ca magazinul, aflat la 1411 Elden St., este intr-o zona norocoasa, fiind doar la un bloc sau doua de magazinul Giant unde s-a castigat un jackpot Mega Millions de 107 milioane de dolari in 2011.

Extragerile Mega Millions au loc in fiecare marti si vineri la orele 11 p.m.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!