Home Powerball Powerball USA – Cum poti juca?

Powerball USA – Cum poti juca?

1,372 views
SHARE

Daca pana acum ai fost obisnuit doar cu loteria Romana si premiile uriase acordate din an in Paste, afla ca mai nou, poti juca online la orice loterie din lume doresti, cu un singur click. Una dintre cele mai mari loterii din lume, cu premii imense este Poweball din America.

Recent, reportul pentru cel mai mare premiu al acestei loterii a devenit 166 milioane de dolari, un motiv suficient pentru oricine sa isi incerce norocul.

Cum poti juca online la Powerball?

Este foarte simplu, exista firme specializate, care in momentul in care tu achizitionezi un bilet la ei pe site, achizitioneaza biletul fizic, direct de la Powerball. In moementul in care castigi, acest castig ajunge la tine, cu o mica taxa pe care o pastreaza.

De ce as juca la Powerball?

Iata cateva motive pentru care merita sa incerci sa joci la loteria americana:

–          Poti castiga bani chiar si cu un singur numar ghicit. Este una dintre putinele loterii din lume care acorda premii inclusiv daca ai ghicit un singur numar;

–          Premiile pentru categoria principala incep de la 40 de milioane de dolari, insa s-au acordat si premii de 500 milioane de dolari;

–          Este mult mai usor sa joci la loto in confortul propriei locuinte;

Care sunt regulile Powerball?

Principiul loteriei  este acelasi ca la loteria romana, jucatorul trebuie sa ghiceasca numerele extrase dintr-o urna. Diferentele intre Powerball si loteria romana sunt urmatoarele:

–          In powerball se extrag bile din 2 urne. In una din urne sunt 59 de bile, in cea de-a 2-a 35;

–          Din prima urna se extrag 5 numere, din cea de-a 2-a un singur numar ( powerball );

–          Cel care reuseste sa ghiceasca toate cele 6 numere, este declarat castigator;

Cu toate astea, exista numeroase alte premii pentru cei care ghicesc de la 1 numar pana la 5. Asadar, aveti toate motivele pentru a juca Powerball!

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов