Home Лото Powerball Premiu de 400 de milioane de dolari la Powerball

Premiu de 400 de milioane de dolari la Powerball

1,019 views

In data de 7 august la ora 2:00 ( ora Romaniei) va avea loc extragerea Powerball USA.

Ceea ce face aceasta extragere deosebita este premiul care se ridica la nu mai putin de 400 de milioane de dolari, o suma incredibil de mare.

Ultimul premiu de asa anvergura castigat la loteria americana a fost de aproape 600 de milioane de dolari si a fost castigat de o americanca de 84 de ani.

Premiul din 7 august va fi ceva mai mic, insa va reprezenta al 4-lea premiu ca valoare din istoria loteriei americane. Acesta ar putea sa creasca, in cazul in care numerele extrase nu vor coincide cu niciun bilet jucat.

Daca premiul de 400 de milioane este unul urias, nici premiile castigate de cei care ghicesc 5 numere nu sunt de neglijat. Categoria a 2-a a loteriei americane ofera premii de 1 milion de dolari.

Daca doriti sa jucati din Moldova sau Romania la loteria americana, puteti face asta pe www.thelotter.com . Acestia cumpara un bilet fizic pe care il scaneaza, iar in cazul in care castigati, premiul este al dumneavoastra, indiferent din ce colt de lume cumparati biletul.

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!