Home Povesti de castigatori Premiul de 90 de milioane de dolari castigat la Loteria Powerball in...

Premiul de 90 de milioane de dolari castigat la Loteria Powerball in Colorado a fost revendicat

895 views

Grand Junction, Colorado – Castigatorul celui mai mare jackpot de loterie din istoria statului Colorado si-a revendicat premiul miercuri dupa-amiaza in Grand Junction.

Claude “Al” G., care nu a vrut sa-si faca cunoscut numele de familie, a afirmat ca el si sotia sa, Jackie, vor face niste calatorii. Pe langa acestea, el a afirmat ca nu are alte planuri pentru a cheltui cel mai mare jackpot castigat in istoria statului Colorado.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Mai precis el a spus doar “sa ne distram” atunci cand a fost intrebat despre modul in care are de gand sa foloseasca premiul cel mare Powerball de 90 de milioane de dolari.

Al s-a prezentat miercuri la biroul din Grand Junction impreuna cu Jackie si Marie, mama sa, pentru a revendica premiul fabulos castigat la extragerea de sambata.

In fata camerelor de televiziune locuitorul din Rifle a acceptat cecul urias si s-a prezentat drept “Al.”

“Al” a oferit raspunsuri scurte despre cum se simte ca proaspat castigator si despre ceea ce intentioneaza sa faca cu aceste milioane de dolari.

Imbracat intr-un tricou negru cu un elan imprimat in fata, o pereche de blugi si o sapca de baseball, el a afirmat ca s-a simtit de parca norocul sau nu era aievea.

Planul cel mai apropiat al familiei este sa ia o lunga vacanta. El a admis ca dintr-o data are o multime de noi prieteni in Rifle, unde locuieste de 53 de ani.

Al si Jackie au sarbatorit 33 de ani de casatorie saptamana trecuta cu o excursie la Ridgway Reservoir. Aceasta aniversare a avut loc cu o zi inainte de alegerea numerelor castigatoare si la trei zile dupa ziua de nastere a lui Al.

Acum ei vor putea petrece cu adevarat o a doua luna de miere. Nu au spus unde au de gand sa mearga.

Al, sofer de profesie, are de gand sa continue sa lucreze, in timp ce sotia sa urmeaza sa renunte la serviciu.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Al a afirmat ca s-a trezit Duminica dimineata de la strigatele sotiei sale, care compara numerele castigatoare cu cele de pe biletul lor.

Jackie si una dintre cele doua fiice ale lor au cumparat biletul de la “Kum & Go”, folosind optiunea “quick-pick”, cum de altfel obisnuiesc sa faca de doua ori pe saptamana. Numerele lor au fost 3, 12, 31, 34 si 51, cu numarul Powerball 24. Pana acum nu castigasera decat cativa dolari la loterie.

Loteria Colorado estimeaza plata in numerar la aproximativ 54.9 milioane de dolari, dar Al nu s-a hotarat inca ce sa aleaga – optiunea in numerar sau plata pe termen lung. El a angajat avocati care sa-l sfatuiasca in aceasta privinta.

Magazinul “Kum & Go” din Rifle, de unde a fost cumparat biletul, va primi un comision de 50,000$.

Acesta este cel mai mare jackpot castigat in istoria statului Colorado. Cel mai mare jackpot Powerball castigat anterior in Colorado fusese in valoare de 20 de milioane de dolari, revendicat in anul 2007 de doua cupluri sub numele de “SEEP Financial”.

Cel mai mare jackpot castigat anterior la loterie in Colorado fusese in valoare de 27 de milioane de dolari, datand din 1992.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.