Home Articole Loto Reprezentatul cistigatorului Hot Lotto numit in alte procese

Reprezentatul cistigatorului Hot Lotto numit in alte procese

1,007 views

Joi, cazul cistigatorului misteror al jackpotului la Loteria Iowa a devenit mai complicat. Conform documentelor juridice, avocatul care reprezinta cistigatorul jackpotului a intampinat probleme in revendicarea premiului.

Crawford Shaw, care in acest moment incearca sa revendice premiul in valoare de 14,2 milioane de dolari in contul clientului sau, este acuzat si trimis in judecata pentru implicarea sa intr-un caz al unei companii falimentare denumita ‘Industrial Enterprises of America Inc.’

Shaw a fost director executiv al companiei care a vandut ulei de motor, solutii de curatat parbriz si alte fluide auto, pana in 2005 cand a fost fortat sa paraseaca postul. El a dat in judecata compania ‘Industrial Enterprises’ din cauza concedierii nemotivate, primind astfel o motivatie de 2,3 milioane de dolari.

“I-am dat in judecata si am castigat” spunea Shaw intr-un interviu telephonic. “Nu stiu nimic despre acest proces despre care ceilalati oameni vorbesc.”

Solutionarea tribunalului l-a trimis pe Shaw pe un post de consultant, insa conform procesului – depus in  Aprilie la Delaware, unde compania ‘Industrial Enterprises’ este incorporata – el nu era obligat sa depuna vreun efort sau sa furnizeze vreun serviciu in schimbul actiunilor, pe care mai tarziu le-a vandut.

Procesul sustine ca termenii au fost ilegali iar Shaw, care nu a fost acuzat de activitati ilicite penale, a primit actiuni emise nepermis.

De asemenea, in proces s-a discutat despre liderii companiei care au utilizat acest tip de actiuni compensatorii pentru a frauda investitorii cu peste 110 milioane de dolari si pentru a trimite compania ‘Industrial Enterprises’ in faliment.

Oficialii companiei, dupa inlaturarea lui Shaw – James Margulies si John Mazzuto – au fost acuzati de frauda cu valori mobiliare, conform inregistrarilor din New York.

Shaw a intrat pentru prima oara in atentia Oficialilor Loteriei Iowa pe 29 Decembrie. Semnatura sa de pe spatele tichetului ‘Hot Lotto’ a fost tinuta pentru aproape un an.

Cu mai putin de doua ore inainte sa expire, cei doi avocati din firma Davis Brown au trimis tichetul, semnat de Shaw, catre oficialii Loteriei.

Shaw a refuzat sa le spuna acestora cine este in spatele cistigatorului, daca este o persoana sau un grup. El nu a dezvaluit informatii oficialilor loteriei, conform purtatorului de cuvint al Loteriei, Mary Neubauer.

Shaw spune ca el si loteria “au fost de acord sa pastreze totul confidential pana cind toate aranjamentele sunt facute. Facem progrese..”

Shaw s-a intalnit cu oficialii Loteriei Iowa pentru aproximativ 90 de minute, insa nu s-a ajuns la nici o concluzie cu privire la premiu.

Loteria Iowa nu a acordat premiul jackpot si continua sa investigheze daca tichetul a fost obtinut si posedat legal, a spus Neubauer.

Tichetul a fost cumparat pe 23 Decembrie 2010 de la magazinul ‘QuikTrip’ din nord-estul orasului Des Moines.

Conform Loteriei Iowa, acestia au nevoie de un nume si o adresa cand vor oferi premiul. Cistigatorul nu trebuie sa faca o aparitie publica sau o declaratie de presa, precum majoritatea au facut pana acum.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!