Home Povesti de castigatori Saisprezece frati impart un jackpot de loterie de 20 de milioane de...

Saisprezece frati impart un jackpot de loterie de 20 de milioane de dolari in New Jersey

650 views
SHARE

Saisprezece frati si surori din New Jersey, care au pus bani impreuna pentru a cumpara bilete la loterie in ultimii zece ani, si-au primit rasplata pe masura – un jackpot Pick 6 de 20 de milioane de dolari, pe care il vor folosi sa-si refaca casele pierdute datorita uraganului Sandy, sa-si trimita copiii la colegiu si sa pastreze mostenirea mamei lor, care ii indemnase in primul rand sa joace impreuna la loterie.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Clanul Endreson, ai carui membrii au intre 53 si 76 de ani, a primit joi cecul de la Loteria New Jersey. Au ales optiunea platii forfetare, primind 14 milioane de dolari, aproximativ 10 milioane de dolari dupa plata taxelor, suma urmand a fi impartita intre ei, dar si cu cei trei copii ai unui frate decedat in urma cu cativa ani.

Una dintre surori a spus ca familia a inceput sa adune bancnote mici impreuna in urma cu zece ani pentru ca mama lor dorise sa investeasca in bungalouri pentru familie la mal. Cand mama lor a murit ramasesera bani adunati, pe care au decis sa ii investeasca in loterie. Deoarece se gandeau sa pastreze mostenirea mamei lor, au decis sa continue traditia cu fondul pentru loterie.

In cele din urma au castigat. Membrii familiei se autodescriu ca fiind oameni harnici, care “merg la lucru zilnic ca toata lumea.”

Una dintre surori, Faith Schiabor, a afirmat ca senzatia castigarii jackpotului e de nedescris, amintindu-si cand sora sa a sunat-o la telefon sa o anunte ca au castigat premiul cel mare. “Am intrat in soc instant. Am fost foarte fericita pentru ea mai intai – nu m-am gandit ca era biletul nostru. Credeam ca ea a castigat. Apoi cand mi-a spus ca a fost loteria familiei, am spus <>.”

Intrebata ce ar fi spus mama lor de acest castig mare, sora d-nei Schiabor, care cumparase biletul castigator, a spus: “Ea ar fi fost asa de nonsalanta.”

Loteria a spus ca stramosul familiei a emigrat din Norvegia la inceputul secolului al XX-lea, s-a casatorit cu o femeie din Jersey Shore si s-au stabilit in Ocean County.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов