Home Stiri Loto In urma unui audit s-au descoperit evidente nesigure la Loteria Florida

In urma unui audit s-au descoperit evidente nesigure la Loteria Florida

764 views

TALLAHASSEE, Fla. — Agentia care supravegheaza Loteria Florida nu are “lozul castigator” in ceea ce priveste evidenta proprietatii finantate de contribuabili.

Cel putin, aceasta este concluzia unei analize efectuata de David W. Martin, de la Oficiul Auditorului General de Stat.

Auditorii au folosit documentele Departamentului Loteriei din Florida si au stabilit ca, pana la 31 iulie 2013, milioane de dolari din banii publici, folositi de departament, aveau o evidenta slab tinuta. Ca urmare, oficialii au avut dificultati in a se baza pe datele de inventar pentru a justifica produsele achizitionate.

Aproximativ 82% din proprietatea in folosinta a departamentului, evaluata la minim 1.000$ pe articol, avea fie date de inventoriu lipsa, fie informatii vechi de peste 10 ani. Auditul a concluzionat lipsa supravegherii din partea departamentului si nesiguranta faptului ca toate bunurile din proprietate au fost evidentiate in timpul inventarelor anuale.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Aici se includ 178 de vehicule evaluate la peste 2.8 milioane de dolari, datorita lipsei numerelor de identificare impuse de legile statului. “Fara VIN, datele inregistrate asupra proprietatii departamentului pot sa nu contina suficiente detalii pentru a identifica in mod adecvat si a lua in evidenta vehiculele departamentului”, a sustinut auditul.

Inregistrarile au indicat, de asemenea, 204 articole pierdute sau furate, care fusesera evaluate initial la 919.000$. Raspunsul departamentului a fost ca a scapat de acele obiecte, dar a esuat in clasarea lor corespunzatoare. Ca un test, auditorii au luat urma documentelor a patru obiecte trecute ca pierdute sau furate si le-au gasit marcate gresit.

Obiecte din proprietate considerate “sensibile” sau “atragatoare”, precum echipamentul electronic, pistoale sau echipament tehnologic, nu erau intotdeauna specificate corespunzator in documente.

In total, arhivele departamentului au aratat ca 787 de obiecte erau trecute ca sensibile sau atractive, dar un esantion de 39 de cheltuieli facute intr-o perioada de doi ani inainte de luna iulie 2013, a aratat ca 20 de obiecte ce puteau fi marcate astfel, nu au fost inregistrate, inclusiv radiouri, scanere, un iPod Mini si un telefon de conferinta.

Alte 213 obiecte sensibile si atractive erau trecute ca pierdute sau furate. Departamentul a afirmat, din nou, ca erau marcate gresit.

In 2012, auditorul general din Florida a recomandat departamentului sa tina evidenta costurilor fiecarui joc de loterie, intr-un sistem de contabilitate unic. Acel sistem trebuia sa devina realitate in iulie 2012. Un an mai tarziu, departamentul a cheltuit 1.5 milioane de dolari cu consultanta in legatura cu sistemul si in februarie 2014 inca se afla in faza de dezvoltare.

Departamentul Loteriei din Florida a luat 149 milioane de dolari din visteria statului anul trecut si a livrat, cu succes, 1.4 miliarde de dolari in venituri la un fond al invatamantului de stat.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!