Home Povesti de castigatori Jackpotul de 20.1 milioane de dolari de la Loteria NJ Pick 6...

Jackpotul de 20.1 milioane de dolari de la Loteria NJ Pick 6 a fost castigat in sfarsit

788 views

LACEY, New Jersey — Perioada de seceta de la Loteria New Jersey Lottery Pick 6 s-a incheiat, in sfarsit, premiul cel mare a fost castigat.

Dupa 52 de extrageri si mai bine de sase luni fara ca un bilet sa nimereasca toate numerele castigatoare, cineva a devenit fericitul castigator care a prins jackpotul luni seara, in Lacey, New Jersey.

Un bilet cumparat de la magazinul “7-Eleven”, de pe strada Lacey Road, din sectorul Forked River al orasului, valoreaza 20.1 milioane de dolari, conform oficialilor loteriei. Numerele castigatoare au fost 3, 12, 18, 34, 35 si 42.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Pe strada Lacey Road sunt doua magazine “7-Eleven”, biletul castigator fiind vandut la magazinul aflat la intersectia Holmes Avenue North.

Castigatorul a ales optiunea cash (numerar), deci castigul real a fost de 14.158.641 $ inaintea deducerii taxelor.

Directorul Executiv al Loteriei New Jersey, Carole Hedinger, a afirmat “Astept cu nerabdare sa-l intalnesc pe detinatorul biletului, a carui viata se va schimba drastic datorita acestui castig. Problemele financiare tocmai s-au indepartat si acum castigatorul poate sa-si exploreze visele. Acest lucru este tot ceea ce conteaza cand castigi la loterie – a da viselor proprii o sansa.”

Hedinger a declarat ca, pe langa castigatorul jackpotului, alti 22 de jucatori au castigat 2,471$ in premii cash, in cadrul extragerii, pentru nimerirea a cinci numere, in timp ce 992 de jucatori au castigat premii cash de 60$ fiecare pentru nimerirea a patru numere si 19,202 jucatori au castigat 3$ fiecare pentru trei numere nimerite.

Nimeni nu nimerise jackpotul din 12 decembrie 2013, cand premiul de 12.8 milioane de dolari a fost castigat de un cuplu din Allendale.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Premiul de 20.1 milioane de dolari este al saselea premiu Pick 6 ca marime din 2001 incoace. Incepand cu anul 2001 a existat doar o perioada mai lunga decat aceasta fara prinderea jackpotului, perioada incheiata la data de 25 iunie 2012, cand, dupa 55 de extrageri consecutive fara adjudecarea marelui premiu, un bilet a nimerit toate numerele si a castigat 21.5 milioane de dolari.

Jackpotul s-a resetat la 2 milioane de dolari, cu optiunea cash de 1.4 milioane de dolari.

Intre timp, noul joc Cash4Life a debutat luni seara. Nimeni nu a castigat nici cei 1.000$ pe zi, pe viata si nici cei 1.000$ pe saptamana, pe viata. Numerele castigatoare au fost 9, 36, 44, 53 si 59, cu numarul Cash Ball 3. Jucatorii pot castiga, de asemenea, premii de consolare intre 2$ si 2,500$.

Cash4Life este un joc multi-statal de loterie, rulat in colaborare cu Loteria New York Lottery. Extragerile au loc in New Jersey luni si joi seara.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.