Home Povesti de castigatori Un vaduv a jucat cele 5 numere speciale ale sotiei decedate si...

Un vaduv a jucat cele 5 numere speciale ale sotiei decedate si a castigat la loterie

889 views

Un barbat din Chatsworth, Georgia, a revendicat un jackpot la loteria Georgia Lottery dupa ce a jucat numerele speciale ale sotiei decedate.

David Greeson, in varsta de 51 de ani, a fost unul dintre cei trei castigatori a unui jackpot de $77,921 in 25 februarie la extragerea Fantasy 5, nimerind toate cele cinci numere castigatoare.

Numerele castigatoare ale extragerii au fost 5, 7, 11, 23 si 31.

David Greeson are aceste numere in suflet. Nu pentru ca i-au adus $78,000, ci pentru ca ii amintesc de sotia lui.

“Ziua ei de nastere a fost 11/23/57 si ne-am casatorit pe 31 octombrie. De la decesul ei in 6 decembrie am jucat aceste numere in fiecare seara. 5 , 7, 11, 23, 31.”

Greeson recunoaste ca mereu a jucat la loterie, cel putin de cateva ori pe saptamana, cu numere care au sens pentru el. Dar in ultimele trei luni, de cand sotia lui Kathy a murit, Greeson a jucat aceste numere in fiecare seara, sapte zile pe saptamana.

Si intr-o zi, acum cateva saptamani, a castigat.

“M-am uitat la telefon, am selectat fantasy 5 si am vazut 5, 7, 11, 23, 31 si primul lucru pe care l-am spus a fost “.

Moartea lui Kathy a venit pe neasteptate. A murit in cateva saptamani de la diagnosticarea ei cu cancer.

Greeson spune ca sotiei ii placea sa calatoreasca. De aceea doreste sa foloseasca banii pentru a vizita din nou locurile care le-au creat multe amintiri.

Si in timp ce spune ca banii sunt un bonus frumos, totusi cel mai de pret lucru este faptul ca a castigat cu acele numere speciale pentru el. “Sper ca este un semn de la ea ca este bine.”

Suma totala pe care o putea castiga este de $230,000, dar numerele au fost nimerite de inca doi jucatori din Georgia. Nu se stie inca motivul pentru care ei au ales acele numere.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!