Home Povesti de castigatori Un castigator la jackpotul Powerball de 260 milioane de dolari

Un castigator la jackpotul Powerball de 260 milioane de dolari

727 views

O persoana din Tennessee este cu 259.8 milioane de dolari mai bogata dupa ce a nimerit numerele norocoase la extragerea loteriei Powerball de miercuri.

Numerele castigatoare extrase la loteria multi-statala sunt: 14, 18, 25, 33 si 49, cu numarul Powerball 23. Siteul loteriei din Tennessee a afirmat ca biletul castigator a fost vandut in Knoxville.

Daca persoana castigatoare alege plata in numerar, va primi 153.5 milioane de dolari.

Sansele de a castiga jackpotul sunt de 1 la 175,223,510. Jackpotul Powerball a urcat incepand din data de 26 aprilie. Au fost 14 extrageri consecutive fara un castigator pana miercuri seara.

Anuitatea de 259.8 de milioane de dolari este pe locul 35 in topul jackpoturilor castigate in Statele Unite ale Americii vreodata si pe locul 19 in istoria Powerball. Suma forfetara in numerar de 153.5 milioane de dolari este pe locul 30 in topul loteriilor americane si pe locul 14 in topul Powerball.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

In ultimii doi ani premiile Powerball au crescut considerabil datorita dublarii pretului biletului la 2$, dar si datorita alaturarii Californiei, cel mai populat stat american, la alte 42 de state participante la loterie, plus Washington D.C. si Insulele Virgine Americane.

Cel mai mare castigator din istoria Powerball a dus acasa 590 de milioane de dolari inainte de taxe, dupa ce a cumparat un bilet castigator in Florida, in mai 2013.

In august 2013, un jackpot Powerball in valoare de 448 milioane de dolari a fost impartit de trei bilete castigatoare detinute de un barbat din Ham Lake, Minn., un barbat din Monmouth Junction, N.J., si un grup de 16 colegi din Ocean County, N.J.

Cel mai mare jackpot de loterie castigat vreodata a fost la o extragere Mega Millions din 2012, cu suma de 656 milioane de dolari. Premiul a fost impartit intre castigatori din Kansas, Illinois si Maryland.

Powerball se joaca in 43 de state, Washington D.C. si Insulele Virgine Americane. Extragerile au loc in fiecare miercuri si sambata.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.