Home Povesti de castigatori Sotia castigatorului unui milion de dolari la Powerball acuzata de promovarea prostitutiei

Sotia castigatorului unui milion de dolari la Powerball acuzata de promovarea prostitutiei

675 views

RANKIN, Pa. — Ofiterul de politie din Rankin, Pennsylvania, care a cumparat un bilet Powerball valorand 1 milion de dolari, este numit intr-o plangere a politiei contra sotiei sale, Jennifer Brown, care este acuzata de promovarea prostitutiei prin intermediul unui site de internet numit sixtynineentertainment.com.

Acuzatiile au rezultat in urma unor investigatii facute de FBI si autoritatile locale in problema prostitutiei pe internet din perioada 2012 – 2013.

Castigatorul Powerball, ofiterul Matthew Brown, nu a fost acuzat, dar a fost numit in plangerea politiei.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Printre anunturi de dansuri si strip tease, documentele curtii arata ca agentia de divertisment pentru adulti a postat anunturi pe siteul Pittsburgh Backpage Escort, unde prostituatele solicita clienti.

Plangerea spune ca siteul este “cunoscut de fortele legii drept un site unde femei cunoscute, barbati si prostituati transexuali pun anunturi solicitand clienti.”

Avocatul lui Jennifer Brown, David Shrager, a afirmat ca aceasta a pledat nevinovata, ca in acest caz lipsesc dovezile si ca asteapta sa se prezinte in fata curtii de judecata.

Shrager a afirmat ca Jennifer s-a ocupat de organizarea unor petreceri de burlaci si acestea se doreau a fi petreceri legale, obisnuite. Nici vorba de prostitutie.

Conform investigatorilor cuplul Brown lucra pentru sixtynineentertainment.com, Jennifer Brown fiind managerul si organizatoarea operatiunilor zilnice, iar Matthew Brown servea ca sofer si securitate.

Castigul la loterie i-a pus in fata reflectoarelor, iar avocatul a afirmat ca familia Brown ar prefera sa aiba inapoi numele nepatat in locul banilor.

Conform plangerii politiei, angajatii de la sixtynineentertainment.com au oferit informatii, sustinand ca de multe ori se intalneau acasa la familia Brown in asteptarea intalnirilor si ca toata lumea stia ca Matt Brown era ofiter de politie.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Tot in plangere se spune ca patronul agentiei l-a notat in telefon pe Matt Brown ca “ofiter de politie si angajat al 69 Entertainment.”

In timp ce investigatorii sustin folosirea contului Comcast al lui Matthew Brown pentru postarea de anunturi pe PittsburghBackpage.com, avocatul Shrager spune ca si altii aveau acces la el.

“Nu exista dovezi de activitati ilegale in casa lor”, afirma Shrager.

“Este surprinzator, foarte surprinzator. Nu eram la curent cu acest lucru”, a afirmat Seful Politiei din Rankin, Ryan Wooten.

Wooten spune ca l-a angajat pe Matthew Brown in urma cu circa un an, inainte ca numele lui sa apara in plangerea politiei contra sotiei sale. Acesta i-a verificat antecedentele si nu a gasit nimic compromitator, fiind destul de sigur ca acuzatiile sunt neintemeiate.

Shrager a afirmat ca Brown planuieste sa investeasca castigul la loterie in viitorul copiilor lor.

Purtatorul de cuvand al Loteriei Pennsylvania, Gary Miller, a afirmat ca dupa taxele federale Matthew Brown va ramane cu $750,000.

Matthew Brown este inca ofiter activ, iar Wooten afirma ca acesta intentioneaza sa ramana in politie.

Brown a lucrat anterior in politia din Allegheny County, din decembrie 2002 pana in luna mai 2013. Nu se stie motivul plecarii, decat ca a fost de comun acord.

Un reprezentant FBI nu a putut sa confirme sau sa nege daca investigatia e inca in derulare.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!