Home Povesti de castigatori Un cuplu din Missouri revendica jackpotul Powerball de 96.5 milioane de dolari

Un cuplu din Missouri revendica jackpotul Powerball de 96.5 milioane de dolari

816 views

ST. CHARLES, Mo. — Un cuplu din St. Charles, Missouri, traieste un vis pe care nu-l credea vreodata a deveni realitate, dupa ce au descoperit ca biletul lor la extragerea Powerball din 22 martie valoreaza 96.5 milioane de dolari.

John Brands a afirmat ca isi confrunta mereu biletul cu numerele afisate pe site-ul loteriei din Missouri, in dimineata de dupa extragere, inainte de a pleca sa joace golf. Cand a vazut ca a nimerit toate cele sase numere a plecat sa o trezeasca pe Susan, sotia sa.

“Am crezut ca a luat casa foc”, a spus ea. “Am crezut ca glumeste cu mine”.

Dupa ce i-a aratat biletul si site-ul, cei doi afirma ca au inceput sa se plimbe prin casa socati.

“Aproape am cazut”, isi aminteste Susan despre momentul cand a vazut cele sase numere.

John, un inginer civil, si-a parasit deja locul de munca, dar Susan, o studenta la web design, planuieste sa termine semestrul. John este de origine din Portageville, iar Susan a crescut in Wichita, Kan. Cei doi soti Brands au amandoi varsta de 49 de ani.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

In legatura cu cheltuirea banilor castigati, cuplul Brands a afirmat ca planuieste “sa se cinsteasca cu niste masini decente”, deoarece masinile pe care le conduc cei doi soti in prezent au opt, respectiv zece ani. De asemenea, planuiesc sa calatoreasca, incluzand o excursie in Noua Zeelanda.

“Suntem tocilari”, a glumit Susan, in timp ce explica ca sunt, de asemenea, impatimiti de filme. “Acolo s-au filmat «Stapanul inelelor» si «Hobitul»”.

Cei doi au spus ca planuiesc sa-si petreaca timpul facand lucruri pe care au dorit mereu sa le faca, dar nu au avut timp, precum a invata noi limbi, a merge la scoala culinara pentru a invata tehnici de gatit, in timp ce John doreste sa ia lectii de chitara.

“Suntem asa smeriti de acesta experienta’, a adaugat Susan. “John si cu mine, amandoi ne simtim foarte norocosi si recunoscatori pentru ce ni s-a intamplat”.

John a mentionat si ca isi doreste sa cumpere niste pamant pentru o ferma.

“Ca in replica din filmul «O Brother, Where Art Thou» (n.n. tradus «Marea hoinareala»), «Nu esti om, daca nu ai pamant»”, a glumit el.

John Brands a cumparat biletul castigator de la Bridgeton Mobil. A lasat calculatorul sa selecteze combinatia castigatoare, care a fost: 13, 28, 31, 55, 58, iar numarul Powerball a fost 15. Premiul familiei Brands este al saselea jackpot ca marime castigat vreodata in Missouri.

Bridgeton Mobil va primi un bonus de $50,000 pentru vanzarea biletului castigator.

Cuplul Brands este al 29-lea castigator al unui jackpot Powerball in Missouri si al 397-lea milionar facut de Loteria din Missouri, de la inceputul ei din 1986.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!