Home Povesti de castigatori Un cuplu a recuperat un bilet de loterie in valoare de 50...

Un cuplu a recuperat un bilet de loterie in valoare de 50 de milioane de dolari

610 views
SHARE

TORONTO — Un cuplu canadian a suferit un soc imens cand a pierdut un bilet de loterie in valoare de 50 de milioane de dolari, dar din fericire cineva din biserica lor l-a gasit si returnat.

Hakeem Nosiru a castigat extragerea Lotto Max din 17 ianuarie, dar cu o zi inainte de a revendica premiul, biletul, care fusese semnat si pastrat in geanta sotiei, era de negasit, dupa ce fusesera la biserica.

Disparitia biletului a determinat o cautare frenetica prin casa, prin cosul de gunoi, dar toate eforturile lui Nosiru si ale sotiei sale, originari din Nigeria, i-au lasat cu mana goala si cu o senzatie de disperare.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Disperarea s-a transformat in bucurie cand un alt membru al congregatiei a gasit biletul si l-a returnat pe data de 1 aprilie. Acest lucru a fost posibil deoarece Nosiru a semnat biletul, notand adresa lor.

Dar povestea nu se incheie aici, deoarece Nosiru a inmanat biletul Politiei Provinciale din Ontario care investiga problema pentru Loteria din Ontario (Ontario Lottery and Gaming), pentru a se asigura ca nu vor mai fi alte obstacole.

Totul s-a dovedit a fi in regula, iar Nosiru si sotia sa, Abiola, radiau luni in fata camerelor, la sediul Loteriei din Ontario (Ontario Lottery and Gaming), spunand reporterilor ca planuiesc sa calatoreasca prin lume si sa-si ajute familia.

Abiola Nosiru a afirmat ca, atunci cand a observat ca biletul castigator al sotului disparuse din geanta ei, nu a reusit sa doarma zile intregi, nici sa manance, fiind devastata.

“Ne-am dorit doar sa vedem realitatea. Si realitatea este acum, chiar aici”, a spus ea, luptandu-se cu lacrimile.

Abiola nu era sigura ce vor face pentru femeia care a pus capat cautarii biletului, dar i-a zis: “Vreau doar sa iti spun multumesc.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов