Home Povesti de castigatori Un cuplu a recuperat un bilet de loterie in valoare de 50...

Un cuplu a recuperat un bilet de loterie in valoare de 50 de milioane de dolari

755 views

TORONTO — Un cuplu canadian a suferit un soc imens cand a pierdut un bilet de loterie in valoare de 50 de milioane de dolari, dar din fericire cineva din biserica lor l-a gasit si returnat.

Hakeem Nosiru a castigat extragerea Lotto Max din 17 ianuarie, dar cu o zi inainte de a revendica premiul, biletul, care fusese semnat si pastrat in geanta sotiei, era de negasit, dupa ce fusesera la biserica.

Disparitia biletului a determinat o cautare frenetica prin casa, prin cosul de gunoi, dar toate eforturile lui Nosiru si ale sotiei sale, originari din Nigeria, i-au lasat cu mana goala si cu o senzatie de disperare.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Disperarea s-a transformat in bucurie cand un alt membru al congregatiei a gasit biletul si l-a returnat pe data de 1 aprilie. Acest lucru a fost posibil deoarece Nosiru a semnat biletul, notand adresa lor.

Dar povestea nu se incheie aici, deoarece Nosiru a inmanat biletul Politiei Provinciale din Ontario care investiga problema pentru Loteria din Ontario (Ontario Lottery and Gaming), pentru a se asigura ca nu vor mai fi alte obstacole.

Totul s-a dovedit a fi in regula, iar Nosiru si sotia sa, Abiola, radiau luni in fata camerelor, la sediul Loteriei din Ontario (Ontario Lottery and Gaming), spunand reporterilor ca planuiesc sa calatoreasca prin lume si sa-si ajute familia.

Abiola Nosiru a afirmat ca, atunci cand a observat ca biletul castigator al sotului disparuse din geanta ei, nu a reusit sa doarma zile intregi, nici sa manance, fiind devastata.

“Ne-am dorit doar sa vedem realitatea. Si realitatea este acum, chiar aici”, a spus ea, luptandu-se cu lacrimile.

Abiola nu era sigura ce vor face pentru femeia care a pus capat cautarii biletului, dar i-a zis: “Vreau doar sa iti spun multumesc.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.