Home Povesti de castigatori Oficialii Loteriei Iowa au gasit castigatorul premiului de 1 milion de dolari

Oficialii Loteriei Iowa au gasit castigatorul premiului de 1 milion de dolari

893 views

DES MOINES, Iowa — Dupa sase luni de cautare, oficialii Loteriei Iowa au reusit sa contacteze barbatul care a castigat premiul de 1 milion de dolari la Powerball in noiembrie, dar care nu stia acest lucru pentru ca nu isi verificase biletul.

“Ne-ati mai auzit spunand inainte ca dorim sa vedem premiile noastre revendicate atunci cand cineva le-a castigat in mod legitim”, a spus luni CEO-ul loteriei, Terry Rich. “Speram ca munca noastra in aceasta situatie o demonstreaza.”

Richard Watson, din Belton, Mo., a revendicat premiul sau de 1 milion de dolari luni, la sediul loteriei din Des Moines. Premiul sau a fost unul din cele doua premii mari castigate la Powerball, care au ramas nerevendicate in Iowa, in comunitatea estica, Tripton. Un premiu de 10,000 $ castigat in ianuarie cu un bilet cumparat de la un magazin din Tipton ramane nerevendicat.

Watson a spus ca a ramas socat cand a aflat saptamana trecuta ca a castigat un premiu urias.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

“Calatoresc in interes de serviciu si am o legatura de bilete de loterie pe care planuiam sa le verific, dar nu am facut-o inca”, a spus Watson. “Si am primit un telefon pe care il credeam o inselatorie, dar s-a dovedit ca nu era.”

Watson, de 58 de ani, care se ocupa cu repararea unor masini industriale, a spus ca si-a cumparat biletul castigator la extragerea Powerball din 16 noiembrie de la “Kum & Go”, situat la 2050 Iowa Highway 38 in Tipton. Calatorea pentru serviciu si a cumparat biletul in timpul unei opriri pentru benzina. Numerele castigatoare la extragerea Powerball din 16 noiembrie au fost: 10, 29, 37, 44 si 59, cu numarul Powerball 10. Biletul lui Watson a nimerit primele cinci numere, dar a ratat numarul Powerball si a castigat un premiu de 1 milion de dolari.

Watson a recunoscut ca a pus biletul la o parte si nu l-a verificat de luni de zile. De fapt, el are inca in prezent bilete din diferite state pe care trebuie sa le verifice si planuieste sa o faca curand.

“Le-am adunat la un loc si doream sa ma uit peste ele, prin urmare le tineam in geanta calculatorului”, a spus el. “Mi-am luat geanta cu calculatorul, am scos biletele, m-am intors la masina si am gasit biletul.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Rich a evidentiat ca Divizia de Securitate de la Loteria Iowa obisnuieste sa adune detalii despre biletele care castiga premii mari, iar in cazul biletului lui Watson loteria a cooperat cu “Kum & Go” pentru a obtine detalii specifice. Cum timpul trecea si premiul ramanea nerevendicat, membrii responsabili cu securitatea din cadrul loteriei au cerut celor de la “Kum & Go” sa ii ajute cu revizuirea informatiilor in speranta gasirii potentialului castigator.

“Kum & Go a inteles ce veste buna ar fi asta pentru cineva si a cooperat cu noi pentru a lega faptele”, a spus Rich. “Ne-a luat mai multe luni sa realizam acest lucru, dar pana la urma am reusit sa identificam posibilul castigator. In final am reusit sa contactam institutia sa financiara si le-am cerut sa vada daca ne-ar putea suna. Inca mai pastra biletul castigator si am fost incantati ca povestea are un final fericit.”

Watson a spus ca la inceput era sceptic cand a primit telefonul de la UMB Financial Corp. din Kansas City, Mo., care sustinea ca Loteria Iowa ar dori sa vorbeasca cu el. Dar a vazut in presa conferinta de presa a loteriei si acest lucru l-a ajutat sa inteleaga ca este un lucru real.

Oare ar fi verificat biletul castigator inainte de expirare?

“Am avut patru bilete la loteria Iowa care au expirat pe data de 3 a acestei luni si de aceea am spus ca trebuie sa le verific pe acestea inainte sa le pierd pe toate”, a spus el. “As fi facut acest lucru candva la sfarsit de saptamana.”

Watson a spus ca locuieste cu parintii sai in varsta de peste 80 de ani si premiul Powerball ii va permite sa petreaca mai mult timp cu ei.

“Acum vom putea sa ne mutam inapoi in zona Las Vegas de unde provenim si sa ne luam un loc dragut impreuna”, a spus el.

Jucatorii la Powerball de 2$ isi aleg primele cinci numere dintr-un fond de 59 si un alt numar, numit Powerball, dintr-un fond separat de 35. Optiunea Power Play este disponibila pentru un dolar in plus.

De la fondarea sa in aprilie 1992 in 15 state, cu jackpoturi incepand de la 2 milioane de dolari garantati, Powerball a crescut, devenind unul dintre cele mai mari si mai renumite jocuri de loterie din lume. Azi este jucat in 45 de loterii din tara cu extrageri la orele 9:59 p.m., miercurea si sambata.

Jackpotul Powerball curent pentru extragerea de miercuri valoreaza 114 milioane de dolari. Numerele castigatoare se publica pe site-ul loto.md.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!