Home Povesti de castigatori Doi scotieni au ratat premiul de loterie de 1 milion de lire...

Doi scotieni au ratat premiul de loterie de 1 milion de lire sterline

1,062 views

Doua persoane au ratat sansa de a deveni milionare deoarece nu au cerut premiul de loterie la timp.

Termenul limita pentru solicitarea celor doua premii de 1 milion de lire sterline a expirat miercuri la ora 11 pm, la mai bine de 180 de zile de la extragerea EuroMillions din 26 iulie.

Unul dintre biletele castigatoare a fost cumparat in Fife, iar celalalt in East Dunbartonshire.

Banii plus dobanda adusa au trecut acum in posesia UK National Lottery Good Causes.

La inceputul saptamanii s-a aflat ca un alt castigator din Fife a ratat, de asemenea, colectarea premiului la loterie care l-ar fi facut un milionar.

Ei au cumparat biletele la EuroMillions Millionaire Raffle in Fife, la 23 iulie, iar premiul a ajuns la National Lottery Good Causes dupa ce a ramas nerevendicat mai mult de 180 de zile.

Un purtator de cuvant de la National Lottery a declarat: “Pentru a evita repetarea unei situatii nefericite de acest gen, as indemna toti jucatorii la National Lottery sa isi verifice biletele in mod regulat.”

“Noi am incercat din greu sa gasim detinatorul biletului si este mare pacat ca au pierdut sansa, dar totusi ramane un castigator – natiunea. Acesti bani si dobanda castigata in perioada celor 180 de zile vor fi folositi acum in diferite proiecte infiintate de National Lottery in toata Marea Britanie.”

Premiile nerevendicate vor fi adaugate celor 31 de miliarde de lire sterline care au fost deja adunate de jucatorii National Lottery incepand cu 1994 pentru a ajuta mai mult de 420,000 de proiecte in domeniul artelor, sportului, patrimoniului, caritatii, sanatarii, educatiei si mediului.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.