Home Povesti de castigatori Bilet de loterie de 25.000 de dolari disputat, banii pot ajunge la...

Bilet de loterie de 25.000 de dolari disputat, banii pot ajunge la sprijinirea copiilor

1,089 views

Castigurile unui bilet la Georgia Lottery sunt disputate deoarece doua persoane si oficiali ai serviciului de sprijinire a copiilor au revendicat premiul de 25.000 de dolari.

Prin intermediul oficiului de stat Attorney General’s Office, reprezentantii loteriei Georgia Lottery Corp. au cerut unui judecator de la curtea superioara Fulton County Superior Court sa emita o decizie.

In octombrie 2013, Angel R. Tamayo Jr. a prezentat un bilet castigator “Loteria” oficialilor loteriei, doar pentru a fi informat ca datoreaza mai mult de 17.250 de dolari – suma rezultata dupa scaderea taxelor din premiul cash – pentru plata inapoi a sprijinului pentru copil catre Departamentul de Servicii Umane a statului, conform documentelor legale.

Ca rezultat, Tamayo nu a putut primi nimic din bani, in conformitate cu legea statului.

Dar Tracey Dawn Gibson sustine ca este castigatoarea de drept a biletului “Loteria” si ca este indreptatita a primi premiul de 25.000 de dolari, conform documentelor curtii. Inregistrarile nu lasa la iveala legatura dintre Gibson si Tamayo.

Prin urmare, oficialii loteriei au formulat o plangere, cerand curtii sa retina banii si sa rezolve toate problemele pentru a determina care sunt drepturile impricinatilor.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.