Home Povesti de castigatori Drumul complicat spre revendicarea premiului de 1 milion de dolari al celor...

Drumul complicat spre revendicarea premiului de 1 milion de dolari al celor 22 de colegi de serviciu din N.Y.

905 views

In SYRACUSE, N.Y., revendicarea unui premiu mare la loterie este putin mai complicata decat v-ati astepta, mai ales daca impartiti premiul cu un grup mare.

Pasul intai: angajati un avocat. Acesta a fost sfatul pe care l-a primit luna trecuta Ray Wills, dupa ce a aflat ca el si alti 21 de lucratori ai orasului Syracuse, cu care joaca de obicei la loterie, au castigat 1 milion de dolari la extragerea Mega Millions din 13 decembrie.

Wills, un inginer tehnician care lucreaza pentru oras de 10 ani, este liderul grupului. Dupa ce s-a convins ca au castigat – Wills a spus ca a repornit calculatorul ca sa fie sigur ca a vazut numerele corecte – primul lucru pe care l-a facut a fost sa sune un fost castigator din Schenectady, care a facut de asemenea parte dintr-un grup mare, pentru a-i cere sfatul.

Wills a gasit de asemenea sfaturi utile intr-un articol online si a cautat reprezentanti ai loteriei de stat si ai Internal Revenue Service. Iata cum un grup mare isi poate revendica castigurile, cel putin in acest caz:

1. Formarea unei societati cu raspundere limitata (limited liability company – LLC). Comisia de jocuri de stat, care opereaza Loteria din New York, emite maxim 10 cecuri castigatorilor. Wills a fost nevoit sa imparta premiul in 22 de bucati. Deci au angajat un avocat pentru a forma o societate cu raspundere limitata pentru a accepta castigurile de la loterie. Societatea, a carei presedinte este Wills, va distribui apoi banii celor 22 de membri. Formata pe 23 decembrie, societatea se numeste 12 Checks Short LLC.

2. Deschideti un cont bancar. Wills a deschis un cont bancar pentru societate la Syracuse Fire Department Federal Credit Union, unde loteria va trimite cei $661,800 castig net in cateva zile. Loteria retine taxele estimate din premiul de 1 milion de dolari.

3. Angajati un contabil. Pare simplu a imparti castigurile in 22, dar distribuirea banilor de la societate este mai complicat de atat, a declarat Wills. In primul rand societatea trebuie sa ofere formularul de taxe K-1 fiecarui membru al companiei din care sa rezulte castigurile proprii si cati bani s-au retinut pentru taxe. Este echivalentul formularului W-2 de la angajator.

4. Plata profesionistilor. Wills a stabilit un cont de garantie pentru plata avocatului si a contabilului. A refuzat sa spuna cat.

5. Desfiintarea societatii. In aproximativ doua saptamani avocatul va inchide in mod oficial societatea 12 Checks Short LLC, a declarat Wills.

Toate acestea par a fi o adevarata bataie de cap, dar au castigat 1 milion de dolari. “Este ridicol a insinua macar ca este de lucru”, a spus Wills. “Ei imi pun in mana un milion de dolari. Trebuie sa vin cu niste documente – cat de greu poate fi?”

Iata membrii grupului:

Lisa Amidon
David Bean
Michael Burns
Alvin Chan
Gregory Coons
Diana Jaramillo-DeCarlo
Odean Dyer
Christopher Ettinger
Kelly Haggerty
Robert Hofmann
Russell Houck
Stacy Jennis
Timothy Jones
Joel Kayser
David Kearney
John Kivlehan
Glen Mihal
Bazlur Rahman
Mary Robison
Gordon Ruckdeschel
Dominic Vacca
Raymond Wills

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.