Home Articole Loto Rabdarea unui castigator la loto

Rabdarea unui castigator la loto

1,380 views

Fiecare om cand isi inchipuie un castig imens la loto, isi inchipuie si modul in care urmeaza sa cheltuiasca banii. Masini, case, vacante sau bijuterii, toate fac parte din imaginatia plina a unui jucator la Loto.

De cele mai multe ori, daca ajungi sa castigi, visele se transpun in realitate si sunt sanse mari ca banii sa se duca aproape la fel de usor cum au venit.

In 2005, Brad Duke din Idaho a castigat la loterie o suma incredibil de frumoasa: 220 de milioane de dolari. Ceea ce il face deosebit nu e faptul ca a castigat aceasta suma fabuloasa…milionari exista peste tot in lume, ci faptul ca timp de 3 ani a fost singurul care a stiut ca a castigat si nu si-a pus deloc in aplicare visele de castigator.

Timp de 3 ani a incercat sa se mentina cu picioarele pe pamant, s-a dus in continuare la munca, a condus aceeasi masina veche si a incercat sa isi dea seama care e cea mai buna varianta pentru a-si administra uriasul castig. Castigatorul spune ca e cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata, aceea de a-si continua viata in cursul ei normal.

Atitudinea lui ar trebui adoptata si de alti castigatori, care in mod normal reusesc sa isi disrtuga viata dupa un castig de asa anvergura.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!